Planlegger du en familiereise til Italia i sommer?

Kontakt

Forlaget QlturRebus kommer snart ut med sin tredje reisebok for barn. Etter Paris og New York står Italia for barn for tur.

64 sider med fakta og lek for å oppdage Italia og italiensk kultur. Bli med på en reise morsom og lærerik reise gjennom dette vakre landet og lær om karnevalet i Venezia, gladiatorer og severdigheter som Vatikanet og Trevi-fontenen. Visste du forresten at den amerikanske jeansen er oppkalt etter etter en by i Italia? Vet du hvorfor månedene juni og juli begge har 31 dager i seg? 

En morsom kombinasjon av fakta og oppgaver som vil underholde store og små både før og etter en reise til Italia.

Pris 149 kr. Kan bestilles i alle bokhandler eller direkte via forlagets nettside, www.qlturrebus.no

Populære hotell i Roma

 • Hotel Adriano Roma

  Hotel Adriano Roma

  Hotel Adriano er et meget bra og rimelig alternativ. Det ligger sentralt til, bare fem minutter fra Spansketrappen og rett ved Romas shoppingområde nummer en.

 • Hotel Santa Maria

  Hotel Santa Maria

  I romantiske Trastevere finnes denne oasen av et hotell. Hotellet har en nydelig bakgård med appelsintrær der man kan slappe av og nyte stillheten, gjerne sammen med et glass vin. 

 • Hotel Raphael

  Hotel Raphael

  Med sin eføykledde fasade ligger Hotel Raphael bare meter unna Piazza Navona, og har derfor en av Romas desidert flotteste beliggenheter, med gangavstand til severdigheter som Pantheon og Spansketrappen.