Times Square

Times Square New York

Kontakt

Adresse
Mellom 40th og 53rd street, og 6th og 8th avenue.

Times Square er verdens mest besøkte område med over 130 millioner mennesker årlig, og det uten å kunne vise til de store historiske bygg eller hendelser. 

Dette hektiske og pulserende området på Manhatten, som også kalles ”Theater District”, må rett og slett bare oppleves, og aller helst på kveldstid.

Da New York Times etablerte sitt hovedkvarter her i 1904 ble Longacre Square til Times Square. Selve sentrum av Times Square defineres som punktet der Broadway krysses av 7th Avenue.

Her finner du de største lysplakatene og LCD-tavlene du har sett, samt et utpreget bruk av neonlys i alle tenkelige farger. Dette er det eneste området i NY som påbyr leietakere å montere utvendige neonreklamer. Times Square er et gigantisk utstillingsvindu for de store butikk-kjedene, broadway teaterne, TV stasjoner, mediaselskaper, gateselgere og  kunstnere.

I tillegg finnes en mengde spisesteder og shoppingmuligheter i umiddelbar nærhet. Sammen med tusenvis av andre besøkende, et hav av lys, levende bilder og et fascinerende lydteppe blir dette en NY opplevelse du bør få med deg.

Populære hotell i New York

 • citizenM hotel New York Times Square

  citizenM hotel New York Times Square

  Hjemme bruker man soverommet til å sove i, mens man oppholder seg mest i stua eller på kjøkkenet. Dette er utgangspunktet for hotellkonseptet til citizenM. citizenM er luksus du har råd til.

 • Distrikt Hotel New York City

  Distrikt Hotel New York City

  Distrikt Hotel ligger svært sentralt på Midtown Manhattan, med kort avstand til Times Square og Brodway. Et moderne hotel til en gunstig pris (til New York å være).

 • Cassa Hotel Times Square

  Cassa Hotel Times Square

  Cassa Hotel Times Square er et pent og moderne hotell, like ved Times Square med en kundeservice få andre hotell kan måle seg med.