Shake Shack

Shake Shack New York

Kontakt

Adresse
Sør-østre hjørne av Madison Square Park nær Madison Ave. and E. 23rd St.

Shake Shack - to små ord som kan gi vann i munnen på den som en gang har testet de hyperpopulære burgerne og den yummy milkshaken fra denne restauranten.

Shake Shack har på 15 år har gått fra å være en mobil snackbar i Madison Square Park til en raskt voksende hamburgerkjede på over 60 restauranter.

De fleste er i USA, men det er mulig å oppleve Shake Shack burgere i byer som London, Istanbul, Dubai og Moskva også. Shake Shack bør helst oppleves i Madison Square Park, der det hele begynte. 

Menyen inneholder pølser, pommes frites, is, øl og vin. Men det er Shake Shacks burgere og, kanskje mest milkshaken, som lager de store køene.

Selv om Shake Shack ofte påstås å være den beste burgeren noensinne, så kan det i New York diskuteres. Likevel mener vi at en burgerkjenner vil oppleve Shake Shack-burgeren som en hit.

Populære hotell i New York

 • citizenM hotel New York Times Square

  citizenM hotel New York Times Square

  Hjemme bruker man soverommet til å sove i, mens man oppholder seg mest i stua eller på kjøkkenet. Dette er utgangspunktet for hotellkonseptet til citizenM. citizenM er luksus du har råd til.

 • Distrikt Hotel New York City

  Distrikt Hotel New York City

  Distrikt Hotel ligger svært sentralt på Midtown Manhattan, med kort avstand til Times Square og Brodway. Et moderne hotel til en gunstig pris (til New York å være).

 • Cassa Hotel Times Square

  Cassa Hotel Times Square

  Cassa Hotel Times Square er et pent og moderne hotell, like ved Times Square med en kundeservice få andre hotell kan måle seg med.