La Esquina Corner Deli

La Esquina Corner Deli New York

Kontakt

Adresse
114 Kenmare
Telefon
718 393 5500

Her får du servert virkelig god meksikansk mat i Diner-stil.

Vi besøkte La Esquina etter anbefalinger, og tok turen en tidlig kveld etter en vandring rundt i Sohos gater. Det var trangt om plassene, men etter litt venting fikk vi et bord ute (et lurt tips kan være å bestille bord i god tid – nå for tiden gjerne to uker i forveien).

Å sitte der rett ved trafikkerte veier velger vi kanskje ikke vanligvis når vi skal innta et godt måltid, men selv dette var en del av sjarmen syntes vi. Vi hadde skjønt at La Esquina var svært populær blant de lokale beboerne, men fikk oppleve at kjendiser også gjerne kommer hit. 

Maten sto til forventningene, og da vi ville skryte av maten til servitøren trakk han ikke på en mine. Det var litt stilen – avslappet og ikke så likt den typiske amerikanske ”how are you” – tradisjonen. 

Populære hotell i New York

 • citizenM hotel New York Times Square

  citizenM hotel New York Times Square

  Hjemme bruker man soverommet til å sove i, mens man oppholder seg mest i stua eller på kjøkkenet. Dette er utgangspunktet for hotellkonseptet til citizenM. citizenM er luksus du har råd til.

 • Distrikt Hotel New York City

  Distrikt Hotel New York City

  Distrikt Hotel ligger svært sentralt på Midtown Manhattan, med kort avstand til Times Square og Brodway. Et moderne hotel til en gunstig pris (til New York å være).

 • Cassa Hotel Times Square

  Cassa Hotel Times Square

  Cassa Hotel Times Square er et pent og moderne hotell, like ved Times Square med en kundeservice få andre hotell kan måle seg med.