New York for barn

Kontakt

QlturRebus Forlag har gitt ut en egen reiseguide for barn; New York for barn. Boken er en reiseguide spekket med fakta og morsomme oppgaver.

New York for barnFoto: Vibeke Montero / www.bortebest.no

I boken følger du tre amerikanske barn som tar deg med på en leken reise til New York. Bli med opp 67 etasjer på under ett minutt, lær deg engelske ord og kinesisk skrift, se hvordan baskettball spilles i gatene og forstå hvorfor taxiene er gule.

Alt dette og mer finner du i denne interaktive reiseboken som vil være ganske så nyttig også for de voksne som ikke alltid kan alle svar på spørsmål de får fra nysgjerrige barn.

Hver side tar for seg et nytt tema med både fakta og oppgaver. Boka passer best for barn mellom 7 og 12 år.

Du finner boka i en rekke reisebutikker og bokhandlere, eller du kan bestille den på nett her.

 

Populære hotell i New York

 • citizenM hotel New York Times Square

  citizenM hotel New York Times Square

  Hjemme bruker man soverommet til å sove i, mens man oppholder seg mest i stua eller på kjøkkenet. Dette er utgangspunktet for hotellkonseptet til citizenM. citizenM er luksus du har råd til.

 • Distrikt Hotel New York City

  Distrikt Hotel New York City

  Distrikt Hotel ligger svært sentralt på Midtown Manhattan, med kort avstand til Times Square og Brodway. Et moderne hotel til en gunstig pris (til New York å være).

 • Cassa Hotel Times Square

  Cassa Hotel Times Square

  Cassa Hotel Times Square er et pent og moderne hotell, like ved Times Square med en kundeservice få andre hotell kan måle seg med.