Viana Barcelona

Viana Barcelona

Kontakt

Adresse
Carrer del Vidre 7
Telefon
+34 934 638 295

Midt i Barri Gotic, noen få meter fra populære Plaza Real, ligger den lille restauranten Viana. Viana startet opp i august 2015, og ble raskt en av Barcelonas mest populære restauranter.

Stilen er enkel, lokalet er lite og det er alltid fullt. Grunnen til det er, foruten svært sentral beliggenhet, god service, deilig mat og rimelige priser.

Vi besøkte Viana i oktober 2015 og falt pladask for denne sjarmerende restauranten. Her fins en atmosfære av lidenskap, kreativitet og stå på-vilje. Menyen er enkel, men spennende og moderne. Vi valgte pattegris med pære-chutney og det smakte fantastisk. Herlig mørt kjøtt med sprøtt skinn, bør oppleves. 

Til dessert fikk vi en "Threesome of chocolat", som de mente skulle være bedre enn sex. Den var i hvert fall veldig god...

To retter fantastisk mat til €22 føles som et kupp. Vi anbefaler varmt, men husk å booke bord på forhånd!

Populære hotell i Barcelona

  • Casa Camper Hotel Barcelona

    Casa Camper Hotel er kanskje Barcelonas mest lovpriste hotell, og vi har ingen problemer med å forstå hvorfor. Perfekt beliggenhet, imponerende service, romslige rom med spennende interiør og døgnåpen gratis snackbar gjør hotellet lett å like.

  • Hotel Curious

    Hotel Curious er et av våre favoritthotell i Barcelona. Hotellet ligger i en rolig sidegate 100 meter fra La Rambla, og i gangavstand til gamlebyen, havna, de beste shoppingområdene og flere av mesterverkene til Gaudi.

  • Royal Ramblas Barcelona

    Hotell Royal Ramblas ligger direkte på den berømte La Rambla, der det alltid er liv og røre. Sørg for å få rom med utsikt ut mot gaten, her er det ting å se på hele døgnet. Og når du lukker vinduet, blir det stille, takket være doble glass og lydisolering.