Barcelona Architecture Walks

Kontakt

Vil du oppdage Barcelona på en unik måte og er du fascinert av arkitektur? Se nærmere på "Barcelona Architecture Walks", ledet av arkitekter!

Barcelona Architecture Walks

Barcelona tiltrekker seg arkitekter fra hele verden og er en av få byer som har klart å kombinere det gamle og det nye på en fantastisk god måte. Dristig, fargerik, karakteristisk, harmonisk, variert og unik er beskrivende ord for Barcelonas arkitektur.

En av de beste måtene å oppdage og forstå byen på, er gjennom dens arkitektur. "Barcelona Architecture Walks" tilbyr nettopp dette, og er ledet av kunnskapsrike og høyt kompetente arkitekter. De krever ingen forhåndskunnskaper i arkitektur og tilbyr en serie av ulike "walks" du kan velge i.

Dette er mye mer enn en tradisjonell turist "tour" og noe du ikke vil angre på. Ta en nærmere kikk på deres nettside og gled deg til din "walk"!

Se hjemmesiden til Barcelona Architecture Walks

 

Populære hotell i Barcelona

  • Casa Camper Hotel Barcelona

    Casa Camper Hotel er kanskje Barcelonas mest lovpriste hotell, og vi har ingen problemer med å forstå hvorfor. Perfekt beliggenhet, imponerende service, romslige rom med spennende interiør og døgnåpen gratis snackbar gjør hotellet lett å like.

  • Hotel Curious

    Hotel Curious er et av våre favoritthotell i Barcelona. Hotellet ligger i en rolig sidegate 100 meter fra La Rambla, og i gangavstand til gamlebyen, havna, de beste shoppingområdene og flere av mesterverkene til Gaudi.

  • Royal Ramblas Barcelona

    Hotell Royal Ramblas ligger direkte på den berømte La Rambla, der det alltid er liv og røre. Sørg for å få rom med utsikt ut mot gaten, her er det ting å se på hele døgnet. Og når du lukker vinduet, blir det stille, takket være doble glass og lydisolering.